Investicijski program ali piramida – Questra World?
20/09/2017
Mala šola denarja
03/12/2017
Investicijski program ali piramida – Questra World?
20/09/2017
Mala šola denarja
03/12/2017

Zakaj sodelovanje z osebnim finančnim svetovalcem?

Ne glede na to koliko zaslužimo v večini ljudje nismo usposobljeni za upravljanje osebnih financ. Le kako bi bili? So nas tega naučili v šoli? Ni presenetljivo, da kar 99% ljudi potrebuje pomoč pri upravljanju z osebnimi financami.

Res potrebujemo pomoč?

Zakaj bi potrebovali pomoč, ko imamo strica Gugla? Vendar ali bomo znali narediti filter vseh informacij, ki nam jih ponudi? Bomo znali vrednotiti te informacije ali za njimi stoji strokovnjak osebnih financ ali samo nekdo brez imena in priimka, ki je podal svoje mnenje? So te informacije pisane na našo kožo?

V poplavi finančnih strokovnjakov je težko ločiti zrno od plevela. Je to nekdo, ki vam vsako leto zavaruje avto, je to referent na bančnem okencu, je to celo zaposleni na pošti ali pri telefonskem operaterju? Ste že kdaj dobili občutek, da vam svetovalci želimo le prodati zavarovanje, delnice, sklade ali katero drugo finančno rešitev?

Sam sem z vsem srcem predan svojemu poklicu. Poleg tega imam še nekaj partnerjev s katerimi želimo predvsem reševati vaše probleme in negovati dolgotrajno sodelovanje ter skrbeti za vašo finančno varnost pisano vam na kožo. S sodelavci postavljamo tveganje pred donosom in nam to predstavlja izhodišče do vaše rešitve.

Finančni trener (coach), ne le svetovalec

V vsej moji predanosti poklicu in predvsem sistemsko neurejenem področju osebnih financ me je želja po biti boljši, predvsem pa potrebe mojih dolgoletnih strank vodila v dodatna izobraževanja v tujini. Na tej točki pa svoje znanje in desetletne izkušnje seveda tudi ustrezno zaračunam tako kot to naredijo odvetniki, frizerji, zobarji, idt. kjer je samoumevno, da je storitve potrebno plačati. Za finančna svetovanja to ne velja je bolj izjema.

Zahtevajte več

Kot upravljalec osebnega premoženja ni moja naloga le za vas glede na vaše trenutno stanje, želje in cilje najti najboljšo rešitev ampak vas tudi naučiti rokovanja z denarjem. Vašim odnosom do denarja. Če vaše mentalno zavedanje denarja ni v ravnovesju s količino denarja je bolj verjetno, da boste ta denar izgubili kot pa ga uspešno oplemenitili. Dokaz so loto milijonarji, ki so pristali na beraški palici?

Vaša naloga je naučiti se finančne pismenosti, osvojiti vsaj osnovna znanja. Le tako boste od nas zahtevali, da se tudi v prihodnosti izobražujemo, da bomo še boljši. Navsezadnje so bo to poznalo tudi pri vaših prihrankih.